Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελεσματα αγωνα 20ης Δεκεμβριου 2015 - Τελικος Drift Κυπελου Κρήτης & GP Tuning


Με μεγάλη επιτυχία "έκλεισε" η αγωνιστική χρονιά του 2015 για το ΑΣΑ Χανιων

Σε έναν αγώνα με πλούσιο "βαθμολογικό" ενδιαφέρον και με τους θεατές να κατακλύζουν τη πίστα απο νωρίς, η μέρα μετατράπηκε σε μια "γιορτή" του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την υποστήριξη του Μέγα Χορηγού Ψητοπωλείο "Γρήγορος" στην Σούδα.

Αρχικά πήραν θέση οι 20 αγωνιζόμενοι στο άθλημα του GP Tuning
Η συμμετοχή τους ήταν φιλική, αφού δεν προσμετρούσε σε κάποιο κύπελο, όμως τίποτα δεν μαρτυρουσε κάτι τέτοιο αφού ο συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες ήταν μεγάλος.

Για το Κύπελλο Drift που είχε προκυρήξει απ την αρχή της χρονιάς το Χανιώτικο Σωματείο ο συναγωνισμός ήταν η αιτία οι θεατές να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα μέχρι που βράδιασε.
Ο 4ος αγώνας της χρονιάς ήταν και αυτός που θα καθόριζε τους 3 καλύτερους οδηγους της Κρήτης, οι οποίοι εκτός απο πλούσια δώρα, έφυγαν και με χρηματικό έπαθλο 500, 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Το βάθρο του αγώνα κατέλαβαν οι :
1ος Ζερβαλάκης Γιάννης
2ος Ανδριώτης Παναγιώτης
3ος Ανδριώτης Νίκος
4ος Μεταξάκης Στέλιος

ενώ για το Κύπελλο Κρήτης είχαμε:
1ο Καλύτερο Οδηγό της Χρονιάς Ζερβαλάκης Γιάννης, 2ος, Ανδριώτης Παναγιώτης και 3ος Τσαγκαράκης Γιάννης


Κλείνοντας το "αθλητικό έτος 2015" θελουμε να εκφράσουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΝΕΚ LINES  / BLUE STAR FERRIES και τους επαγγελματίες που υποστηρίξαν όλες τις διοργανώσεις μας 


Καταλυτική είναι η βοήθεια από :

τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, και το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς επικοινωνίας : ΜAX Fm, Τηλεοραση ΚΥΔΩΝ, efimeridaki.gr, Creteplus.gr, CRN.gr, Flashnews.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, και Μυριδάκης PhotographerΠλούσιο Φωτογραφικό υλικό εδώH σελίδα μας στο fb οπου μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς για τις εξελίξεις είναι ΑΣΑ ΧΑΝΙΩΝ
και η σελίδα της εκδήλωσης εδώ 

https://www.facebook.com/events/933840356686247/
Ακολουθούν τα αποτελέσματα:


Αποτελεσματα 4ου Αγώνα DriftΚατάταξη Κυπελου Drift 2015Αποτελεσματα Αγώνα GP Tuning