Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δελτιο Τυπου - Αποτελεσματα Αγώνα Κυριακής 21 Ιουνίου στο Αεροδρόμιο του Μάλεμε

Mε μια άνευ προηγουμένου επιτυχία διεξήχθει ο αγώνας αυτ/των και μοτοσικλετών τη  Κυριακή 21 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Μάλεμε απο το ΑΣΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Πλήθος θεατών κατέκλησαν τους ειδικούς χώρους για την ασφαλή παρακολούθηση της διοργάνωσης, όλοι οι αγωνιζομενοι βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο για να προετοιμαστούν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της ημέρας, όπως επίσης και όλοι οι επαγγελματίες που στήριξαν την προσπάθεια του «νέου» σωματείου αυτ/του έδωσαν το παρών και απόλαυσαν μια μερα γεμάτη αδρεναλίνη και θέαμα.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε αγώνα Drift (τον 2ο αγώνα του Φιλικου Κρήτης σε συνεργασια με ΦΙΜΑ), & Drag Day αυτοκινήτων & μοτοσικλετών.

Μεγας Χορηγός κατασκευή / μελέτη "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ" 
και πάντα με την υποστήριξη της ANEK LINES


Αποτελέσματα:

Drift -round 2-
1ος ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BMW  (Νο6)
2ος ΖΕΡΒΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ BMW (Νο4)
3ος ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ BMW (Νο11)
4ος ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ OPEL ASCONA (Νο9)

Auto Drag Day 
Κατηγ. INDEX11
1ος ΚΑΖΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PEUGEOT RALLYE

Κατηγ. INDEX12
1ος ΧΩΡΑΦΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ TOYOTA COROLLA
2ος ΓΔΟΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ AUDI S3
3ος ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ LANCIA DELTA HF

Κατηγ. INDEX13
1ος  ΔΑΓΚΑΣ NIKOS HONDA CIVIC
2ος  ΣΤΟΪΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ BMW
3ος  ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ PEUGEOT RALLYE

Κατηγ. INDEX14
1ος  ΤΣΙΒΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA
2ος  ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ HONDA
3ος  ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ SKODA OCTAVIA

Κατηγ. INDEX15
1ος ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ NISSAN

Moto Drag Day 
Κατηγ. ΤS 9.6
1ος  ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2ος  ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
3ος  ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Κατηγ. SuperStreet
1ος  ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ



Το ΔΣ του ΑΣΑ Χανίων, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη αυτή (πρώτη επίσημη) διοργάνωση, με την ελπίδα ότι αυτή απλά είναι μονο η αρχή, και με την υπόσχεση ότι η συνέχεια έπεται δυναμική!!!
Αναλυτικά :
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  στον Μεγα Χορηγό κατασκευή / μελέτη "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ" 
Στην ANEK LINES που μας στήριξε και στηρίζει τους Αθλητές μας στις εκτός Κρήτης συμμετοχές τους  και φυσικά τον ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, που η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη

Τα  Αναψυκτικά Γεράνι, τα Νερά Σαμαριά & τα Παγάκια Κρήτης

Σε όλους τους επαγγελματίες :
ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ GARAGE, Αρτοποιϊα Καβουκίδης, Lemis Performance, Shell Στρατουδακης, Arcana Show Club, Ψητοπωλειο Γρήγορος, Σταυρουλακης MotoTyres, TOYOTA Σαρρής, Λιτσάκης ΑΒΕΤΕ, Τριλυρακης Βαφειο, Σταυρουλακης Car Service, Creta Ανταλλακτική, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σαλμανή, Ελαστικά Κουμανδράκης, Μάρμαρα Γρανίτες Λυμπινακης-Μινωτακης, Κρεοπωλείο Μπούρμπος, Chania Print Point, Dj Μαραγκουδάκης, ΜΟΒΙΑΚ, Kρεοπωλείο «Τα Κεραμειά», Μέντα Beach Bar, Diamonds Show Club, Nikki Seaside Bar, Ελαστικα Κουρασμενάκης,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μουδάκη που κάλυψε «φωτογραφικά» την διοργάνωση, και στo Chania Aerial Creations  για τη καταπλητική βιντεοσκόπηση «από αέρα»!!!

Καταλυτική ήταν η βοήθεια από :
τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, τη ΦΙΜΑ & τη Λεσχη Χανίων 4Χ4, τον κ.Κονταξάκη Γιώργο, και το Ασθενοφόρο της Ιντερσαλόνικα.

Όπως επίσης και από την Μεταφορική Σκορδυλάκης, την Κατασκευαστική Λιμογιάννης, και τα Οικοδομικά Υλικά Καντηλιεράκης για την άνετη  και ασφαλή παρακολούθηση του αγώνα από τους θεατές!

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους Χορηγούς επικοινωνίας :  ΜAX Fm, Τηλεοραση ΚΥΔΩΝ, efimeridaki.gr, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, flashnews.gr, Κόσμος της Πόλης

Μεγάλο μπράβο στα κορίτσια από το «Χαμογελο του Παιδιού» που βρέθηκαν κοντά μας  δίνοντάς μας την ευκαιρία να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε «οικονομικά» στο μεγάλο έργο τους,
σε όλους τους κριτές που κουράστηκαν και συνέβαλλαν ολοκληρωτικά στην επιτυχία της ημέρας,

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να βρείτε περισσοτερες φωτογραφίες και βίντεο, μεσα από την σελίδα μας στο Facebook και  στο www.asahanion.blogspot.gr 

Ανανενώνουμε το ραντεβού μας για τη Κυριακή 19/7/2015 στο Παρκινγκ του ΟΑΔΥΚ στην Αγυιά, για ένα αγώνα GP Tuning και Δεξιοτεχνίας!!!


Φωτογραφικά άλμπουμ :  
εδώ
εδώ
εδώ

Βίντεο (teaser) απο  Chania Aerial Creations εδώ 



Αναλυτικα τα αποτελεσματα του Moto Drag Day εδω...